Kempen Kesedaran Kesihatan Prostat HPUPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 20 Nov – Kempen Kesedaran Kesihatan Prostat HPUPM 2021 diadakan di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) di sini bertujuan memberi kesedaran awal kepada masyarakat mengenai kanser prostat.