UPM komited sebagai universiti peneraju kampus hijau - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 24 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) komited untuk terus meningkatkan prestasi sebagai peneraju Kampus Hijau di negara ini, kata Naib Canselornya, Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman.