Raja Muda Selangor lancar ‘Selangor Biotechnology Action Plan’ - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
KUALA LUMPUR, 18 Nov - Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj berkenan melancarkan Selangor Biotechnology Action Plan 2021-2030 sempena Selangor International Business Summit (SIBS) 2021.