ITMA kini dikenali Institut Nanosains dan Nanoteknologi, UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 15 Nov – Institut Teknologi Maju (ITMA), Universiti Putra Malaysia (UPM) dijenamakan semula kepada Institut Nanosains dan Nanoteknologi (ION2) selaras dengan perkembangan semasa sebagai peneraju utama dalam penyelidikan berasaskan nanosains dan nanoteknologi.