Penyelidik UPM terima geran berprestij untuk kaji penyakit otak guna sel stem pesakit Universiti Putra Malaysia - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG: Penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Michael Ling King Hwa menerima dua anugerah antarabangsa berprestij – International Brain Research Organisation (IBRO) Return Home Felllowship 2021, dan International Society for Neurochemistry Return Home Grant Award 2021 – penyelidik pertama dari negara ini yang menerima kedua-dua anugerah itu secara serentak.