INTROP UPM anjur webinar mengenai COVID-19, pembungkusan makanan - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Seramai 196 peserta termasuk dari Amerika Syarikat, Brunei, Jepun, Korea Selatan dan Malaysia, menyertai webinar mengenai ‘COVID-19 and Food Packaging: Driving Trend of F&B Paper Based Packaging’, yang dianjurkan Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP), Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini.