UPM Alumni Golden Fit terima pengiktirafan The Malaysia Book Of Records - Universiti Putra Malaysia, Pusat Perhubungan Alumni (Pusat Perhubungan Alumni, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 6 Ogos - Sejarah tercipta buat Universiti Putra Malaysia (UPM). Program yang awalnya dirangka khas untuk menyemarakkan Sambutan Jubli Emas 50 Tahun UPM (1971-2021) telah memberikan impak yang cukup besar walaupun pelaksanaannya semasa pandemik COVID-19.