Prof. Dr. Nazamid dilantik TNCPI UPM - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Kementerian Pendidikan Tinggi mengumumkan pelantikan Prof. Dr. Nazamid Saari sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, berkuatkuasa pada 25 Oktober 2021 hingga beliau bersara wajib pada 19 September 2023.