Tuanku Chancellor’s Commendation on UPM’s 50th Anniversary - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
“I wish you a Happy 50th Anniversary of establishment, Universiti Putra Malaysia (UPM).