UPM, MBI tandatangan Memorandum Perjanjian penubuhan Kursi MB Selangor - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 1 Nov - Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE), Universiti Putra Malaysia UPM dan Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) MBI menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) bagi mewujudkan Kursi Profesor yang dikenali sebagai Kursi Menteri Besar Selangor (Kursi MB Selangor).