UPM kekal kedudukan kedua Universiti Terbaik Malaysia dalam QS Asia University Rankings 2022 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 2 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuhkan pencapaiannya dalam QS Asia University Rankings 2022 apabila berjaya meningkatkan lagi kedudukannya di ranking ke-27 universiti terbaik Asia bagi tahun ini berbanding ranking ke-28 pada tahun lalu.