UPM sertai Program Menanam Pokok Buluh sempena sambutan World Bamboo Day Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Program Penanaman Pokok Buluh sempena Sambutan World Bamboo Day Malaysia 2021 anjuran Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) baru-baru ini.