Huffaz UPM bersama remaja New Zealand mengaji Al-Quran secara maya - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG - Pemerkasaan al-Quran dalam kalangan remaja amat penting untuk di ketengahkan dalam melahirkan modal insan yang beramal dan mengaplikasikan al-Quran dalam kehidupan seharian mereka.