UPM, BARC tandatangani MoU jalin kerjasama penyelidikan pertanian - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 11 Okt – Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Majlis Penyelidikan Pertanian Bangladesh (BARC) yang diadakan secara maya, yang menggariskan beberapa bidang keutamaan kerjasama pertanian.