150 pelajar UPM sertai seminar jadi influencer bertaraf antarabangsa - Mohd Affandi, Nurul Athira; Mohd Zainuri, Zainida Nor Izzati (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SHAH ALAM, 25 Sept – Seramai 150 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dilatih menjadi influencer bertaraf antarabangsa dalam seminar International Youth Influencer Convention (IYIC) secara atas talian. Seminar itu bertujuan untuk melatih dan membimbing 500 belia menjadi influencer dan Key Opinion Leader (KOL) dalam kalangan masyarakat bertaraf antarabangsa.