Senator Dato’ Dr. Ahmad Masrizal adakan Profesional Walkabout ke UPM - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 8 Okt – Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Senator Dato’ Dr. Ahmad Masrizal Muhammad mengadakan Profesional Walkabout Siri 4 ke Universiti Putra Malaysia (UPM).