UPM-MPSJ perluas kerjasama dalam bidang perhutanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SUBANG JAYA, 5 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) menggerakkan Matlamat Ketiga Pelan Strategik UPM 2011-2013 (memperkasakan penglibatan komuniti untuk penjanaan dan perkongsian ilmu) dengan menjalinkan kerjasama lebih erat dengan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) dalam bidang perhutanan.