AUG ke 15: Atlet UPM Sumbang 23 Emas, Daripada 37 Emas Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
CHIANGMAI, 2 Jan – Atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi penyumbang pingat terbanyak pada Kejohanan Sukan Universiti ASEAN (AUG) ke-15, di Chiangmai, Thailand dengan memperoleh 23 emas, 14 perak dan 15 gangsa daripada 115 jumlah keseluruhan pingat yang dikutip oleh kontinjen negara.