Pelajar UPM jalankan keusahawanan fertigasi cili - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG - Kolej Pendeta Za’ba (KPZ), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM), UPM bekerjasama melaksanakan projek penanaman cili di bawah program Kelestarian Pertanian - Inkubator Keusahawan Pelajar.