UPM anjur program tingkat kesedaran jangkitan penyakit untuk komuniti E-Hailing, P-Hailing - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 29 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan ‘Safety Awareness Training On The Importance Of Covid-19 Diseases Among E-Hailing And P-Hailing Services Community’ bagi meningkatkan kesedaran berkaitan jangkitan penyakit kepada komuniti E-Hailing dan P-Hailing.