“Funtastic Stem” tarik minat pelajar SEMESTI dalam subjek sains - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 28 Ogos - Kelab My STEM Ambassador, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program ‘Funtastic STEM’ secara atas talian bersama pelajar Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI) bagi menarik minat terhadap subjek sains.