Kem Perhutanan 2021 dijalankan secara maya - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 17 Sept – Seramai 124 peserta daripada kalangan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dari seluruh Malaysia dan Brunei menyertai Kem Perhutanan 2021 (KH2021), yang diadakan melalui aplikasi Zoom dari 6 hingga 17 September lalu