Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) lancar buku haji terbitan UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 28 Sept – Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Senator Idris Ahmad melancarkan Buku “Ibadah Haji dan Umrah: Persekitaran, Risiko Penyakit dan Penjagaan Kesihatan di Tanah Suci” yang diterbitkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM).