Projek Gempur Tani KOSASS lahirkan mahasiswa holistik pertanian, keusahawanan - Ismail, Nur Fazrina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG: Inisiatif Projek Gempur Tani Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS) telah dimulakan pada Disember 2020 hasil perancangan Majlis Perwakilan Kolej sesi 2020/2021 bersama Pihak Pengurusan Kolej.