UC, SUC-ACAP tandatangani MoU secara maya - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 10 Ogos – Majlis menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) diadakan oleh Southeast Asian Regional Center for Graduate Study and Research in Agriculture (SEARCA) baru-baru ini