‘Malaysian Cryptology and Information Security Lecture Series’ dibuat dalam talian - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 14 Julai - Laboratori Kriptografi, Analisis dan Struktur, Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan 5th Malaysian Cryptology and Information Security Lecture Series 2021 (MCISLS 2021) secara dalam talian menggunakan aplikasi Zoom.