Kukuhkan kerjasama, teruskan kecemerlangan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Warga Universiti Putra Malaysia (UPM) diseru untuk terus mengukuhkan kecemerlangan bagi menggerakkan strategi utama universiti dalam memacu kecemerlangan universiti dan negara.