UPM hargai peranan media, sentiasa kukuh hubungan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 27 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menghargai peranan media dan sentiasa berusaha mempereratkan lagi hubungan strategik yang sedia terjalin antara universiti dengan media.