Senator Datuk Ras Adiba tinjau fasiliti OKU di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 8 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan Ahli Dewan Negara mewakili golongan Orang Kurang Upaya (OKU), Senator Datuk Ras Adiba Mohd Radzi dalam siri jelajah pertama beliau di sini.