CEM UPM tuai 100 kg hasil pertama cili kulai - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menuai hasil pertama sebanyak 100 kilogram melalui projek penanaman cili kulai secara fertigasi di bawah Program Structured Entrepreneurship Incubator Programme (SEIP).