Seramai 170 pelajar sertai program Let’s Listen To Nature 5.0 - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Muhammad, Muhammad Hafizi Ramli; Muhamad Faizal, Nur Hannah; Ramli, Nur’Ain Sarah; Ibrahim, Hafizzudin; Hilmi Soon, Nur Farah Amelia Soon (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Seramai 170 pelajar daripada pelbagai peringkat pengajian. menyertai program ‘Let’s Listen To Nature 5.0 2021’ yang bertujuan menggalakkan penglibatan pelajar dalam aktiviti yang dapat meningkatkan kesedaran dan pengetahuan mengenai kepentingan penjagaan alam sekitar serta kesihatan mental, dan mempraktikkannya dalam norma baharu.