Naib Canselor santuni pelajar menjelang peperiksaan akhir - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 11 Julai - Cakna akan isu kesihatan mental dan bebanan akademik secara atas talian, Chapter Alumni YOSH UPM mengambil inisiatif mengadakan slot bual bicara santai ‘Coffee Talk’ bersama Naib Canselor UPM, Prof Dr Mohd Roslan Sulaiman.