UPM suntik semangat pelajar atlet ke Sukan Olimpik - Mustafha, Muhammad Al-Amin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 11 Julai – Univeriti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Ramah Mesra atlet Olimpik UPM secara atas talian bagi menyuntik semangat pelajar atlet UPM yang mewakili negara ke Sukan Olimpik Tokyo yang berlangsung dari 23 Julai hingga 8 Ogos 2021.