Eksplorasi virtual ilmu sains biologi melalui permainan - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Muhamad Firdaus, Luqman Hakim; Mohd Sazali, Sofea Nadira; Syed Khairil Akbar Alif Aiman Azhar, Syed Alif Imran; Aszaha, Nurul Azwa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 20 Jun – Seramai 170 peserta menyertai program "Bio-Superhero Outreach 3.0 (BSO3.0) 2021" selama lima hari ini, bermula 16 hingga 20 Jun lalu.