Debat maya antara kolej universiti pembugar intelek pelajar IPT - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 27 Jun – Sebanyak 16 pasukan dari enam negeri menyertai Pertandingan Debat Belia Antara Kolej Kediaman Institusi Pengajian Tinggi Malaysia 2021 (DELIA 2021).