Pelajar INSPEM sertai program mobiliti di Politecnico di Torino, Itali - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Pandemik COVID-19 tidak menjejaskan hubungan kerjasama antara Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Politecnico di Torino, Itali untuk meneruskan aktiviti di bawah Memorandum Persefahaman (MoU) yang termeterai.