Hentikan penderaan kanak-kanak - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 26 Jun – Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), kita sering mendengar berita kanak-kanak didera, dan media juga melaporkan pelbagai bentuk kes penderaan kanak-kanak termasuk dipukul, ditendang, diogol dan sehingga meragut nyawa.