Golongan B40, OKU sertai bengkel penanaman secara hidroponik - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 18 Jun – Seramai 30 peserta daripada golongan B40 dan Orang Kelainan Upaya (OKU) menyertai Projek Komuniti Kesukarelawanan, berupa program pemindahan ilmu yang mengkhususkan kepada kaedah penanaman secara hidroponik.