Mengaitkan ilmu Biologi dan Islam melalui program Future Biologist Caliphs - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Badaruddin, Aidil Ashraf; Roslan, Nur Hidayah; Wan Muhamad Azizi, Wan Nur A'in Faqehah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 26 Mei – Seramai 30 pelajar tingkatan 4 dan 5 dari Sri Ayesha Islamic School menyertai program Future Biologist Caliphs 2.0 bertujuan memberi pendedahan kepada mereka terhadap hubungkait antara ilmu Biologi dan ilmu Islam melalui aktiviti menarik yang dijalankan sepenuhnya secara dalam talian.