UPM anjur bengkel kaedah penyelidikan pegawai polis - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 5 April – Laboratori Statistik Komputasi dan Penyelidikan Operasi, Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Polis Diraja Malaysia (PDRM) melalui geran KTGS JINM@PTJ berusaha memberikan pendedahan dan ilmu pengetahuan kepada Pegawai Kanan Polis di Urus Setia Ketua Polis Negara (Penyelidikan dan Pembangunan) dalam melaksanakan penyelidikan mengikut kaedah yang tepat, terkini, dan berkualiti.