Prof. Dr. Mohd. Adzir Mahdi Menang The Outstanding Young Malaysian Award - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 Dis – Profesor di Jabatan Kejuruteraan Sistem Komputer dan Komunikasi, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd. Adzir Mahdi dinobat antara 10 pemenang The Outstanding Young Malaysian Award (TOYM) 2010 anjuran Junior Chamber International Malaysia (JCI) di sini.