INTROP UPM anjur Hari Terbuka Inovasi INTROP 2021 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG - Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP), UPM mengadakan Hari Terbuka Inovasi INTROP 2021 baru-baru ini, bersempena majlis lawatan tapak INTROP oleh Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti, YAM Tengku Syarif Laksamana Perlis Dato' Seri DiRaja Syed Razlan Syed Putra Jamalullail dan Pengurusan Tertinggi Universiti.