Bekas pemain badminton negara kongsi tip pada Program Komuniti Sukan ABS - Mohd Azman, Nur Azmina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 30 Mei – Dua bekas pemain badminton negara - Iskandar Zulkarnain dan Hafiz Hashim – menasihatkan mereka yang mahu menceburi dan berjaya dalam sukan itu supaya berusaha bersungguh-sungguh dan tidak berputus asa ke arah mencapai apa yang dihasratkan.