Delegasi UPM adakan lawatan ke Kepulauan Songsong, Yan - Isa, Siti Suriawati (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
YAN, (Kedah): Satu delegasi daripada Universiti Putra Malauysia (UPM) diketuai Dekan Fakulti Sains, Profesor Mohd Basyaruddin Abdul Rahman mengadakan lawatan ke daerah Yan, Kedah baru-baru ini.