Projek Fakulti Perubatan Veterinar Juara KIK 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 9 Dis – Produk penyelidikan Fakulti Perubatan Veterinar, Water Improver mengenai kandungan toksik (klorin) yang tinggi dalam air akuarium hingga menyebabkan kematian ikan berjaya memenangi Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif 2010 (KIK) peringkat Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.