FaSSA anjur ceramah kerjaya, langkah permulaan pelajar ke alam pekerjaan - Rusli, Putera Arif Haikal (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 17 Mac – Persatuan Pelajar-pelajar Fakulti Sains (FaSSA) 2020/2021, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program pendidikan - Future Career Talk 2021 (FCT2021) – bertujuan mendedahkan pelajar kepada pengetahuan dan kemahiran berkaitan kerjaya pilihan masing-masing.