Penyelidik Biosains UPM Digesa Hasil Produk beri Manfaat Kepada Pengguna - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 23 Nov – Penyelidikan dalam bidang Biosains perlu dipertingkatkan agar dapat menghasilkan produk yang boleh dipasarkan ke peringkat tempatan dan antarabangsa.