UPM Juara Pesta Hoki Antarabangsa USM 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Disember – Penampilan sulung dalam kategori terbuka Liga Perdana Pesta Hoki Antarabangsa USM nyata membawa tuah kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila berjaya merangkul juara setelah berjaya menundukkan News Straits Time Press (NSTP) 2-1 pada perlawanan akhir di Stadium Hoki USM.