Teknologi penanaman cendawan - Mingguan Malaysia (2009)
Universiti Putra Malaysia akan mengadakan satu kursus jangka pendek mengenai teknologi penanaman komersial cendawan makanan dan ubat-ubatan. Kursus diadakan pada 25-27 Jun.