UPM terus pertahan kejuaraan - Sinar Harian, Norsuziyannie Mat Noor
Pasukan sepak takraw staf Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mempertahankan kejuaraan dalam acara sepak takraw pada Kejohanan Sukan Staf Antara IPTA ke-34 di Stadium Tertutup Negeri Kuala Terengganu, Terengganu.